Adobe InDesign är ett dokument- och grafikhanteringsprogram. Det används främst för layouter av utskriftsfiler och digitala distributionsfiler, vilket hjälper användare att redigera bilder, bädda in ljud, styra typografi och mer. Om du använder den här programvaran för att skapa komplexa e-böcker, broschyrer, webbdokument eller andra grafiska layouter, vet du att InDesigns avancerade redigeringsfunktioner är tidskrävande. Det är oerhört frustrerande att förlora timmar med InDesign-arbete under en systemkrasch eller strömavbrott. Lyckligtvis sparar Adobe InDesign automatiskt filer för problemfri återhämtning. Du kanske inte får tillbaka hela layouten, men du kan återställa det mesta.

...

Steg 1

Öppna Adobe InDesign. Efter en oväntad avstängning startar vanligtvis Adobe InDesign en automatisk filåterställningsprocess. Om den automatiska återställningsprocessen hittar en förlorad fil öppnas den i ditt InDesign-fönster.

Steg 2

Klicka på "File" och "Save Project As" för att spara en permanent kopia av den automatiskt återställda filen. Om den förlorade filen inte öppnas automatiskt, ge inte upp ännu. Du kan fortfarande söka återställningsmappar manuellt efter filen.

Steg 3

Återgå till datorns skrivbord om den automatiska återställningsprocessen inte gav några resultat.

Steg 4

Bläddra igenom din dators primära hårddisk efter återställningsmappen. Klicka på följande mappar på en Windows Vista- eller Windows 7-dator för att komma åt återställningsmappen: "Användare", ditt användarnamn, "Appdata", "Lokalt", "Adobe", "InDesign," "Version, "" sv_US, "" Cachar "och" InDesign-återställning. " För Mac-användare klickar du på följande mappar: "Användare", ditt användarnamn, "Bibliotek", "Cache", "Adobe InDesign," "Version" och "InDesign Recovery."

Steg 5

Bläddra i återställningsmappen. Om du märker några utkast till ditt projekt, dubbelklickar du för att öppna återställningsfilen. Om du arbetade med ett icke sparat och namngivet projekt kommer det att betecknas som en variant av "Untitled Project 1."

Steg 6

Klicka på "File" och "Save Project As" för att spara en permanent kopia av filen efter att du har öppnat den.