Liksom alla applikationer kan Adobe Photoshop CS stängas av när du inte vill ha det. Om programmet kraschar innan du har sparat kan du tro att du har tappat allt arbete. Lyckligtvis kanske du fortfarande kan återställa ditt arbete. Photoshop lagrar filerna den arbetar med i en tillfällig mapp på din dator. Du kan förmodligen återställa ditt projekt, även om det kan kräva lite grävning för att göra det.

hipster student eller affärsman som arbetar med bärbar dator på kontoret

Steg 1

Öppna "Min dator" från skrivbordet. Dubbelklicka på din hårddisk.

Steg 2

Öppna "Dokument och inställningar."

Steg 3

Öppna mappen märkt med ditt användarnamn.

Steg 4

Öppna "Lokala inställningar" följt av "Temp."

Steg 5

Rulla ner till filerna som börjar med "Photoshop" ("PS" för äldre Photoshop CS-build). Detta följs av en serie bokstäver och siffror.

Steg 6

Dubbelklicka på varje tempofil "Photoshop" ("PS") för att öppna dem i Photoshop CS. Detta är det enda sättet att identifiera vilken tempfil som innehåller projektet du vill återställa. Lyckligtvis, eftersom Photoshop stänger ordentligt raderar det tempfilerna, det bör inte finnas mer än tre eller fyra.

Steg 7

Välj "Spara som" från "Fil" -menyn när du hittar den temporära filen du vill ha. Detta kommer att göra filen permanent.