Microsofts Internet Explorer fyller automatiskt in information genom AutoComplete-funktionen. Detta sparar användarnamn, sökkriterier och till och med lösenord om du tillåter det. När du är på en offentlig dator, eller om du bara vill hålla din personliga information privat, stäng av funktionen AutoComplete och ta bort lagrade användarnamn från Internet Explorer. Internet Explorer 6, 7 och 8 har alla AutoComplete-funktionen. Lyckligtvis är att ta bort lagrade användarnamn och annan lagrad information samma för varje webbläsare.

...

Stäng av autofyllning

Steg 1

Öppna ett webbläsarfönster i Internet Explorer.

Steg 2

Gå till "Verktyg" och välj "Internetalternativ".

Steg 3

Välj fliken "Innehåll".

Steg 4

Tryck på "Inställningar" under "AutoComplete."

Steg 5

Avmarkera rutorna bredvid all information du inte vill spara, till exempel användarnamn, lösenord, formulär och webbadresser.

Steg 6

Tryck på "OK" på sidan AutoComplete Settings och Auto Options-sidan för att spara dina inställningar.

Ta bort användarnamn

Steg 1

Öppna ett webbläsarfönster i Internet Explorer om det inte redan är öppet.

Steg 2

Gå till menyn "Verktyg" och välj "Internetalternativ".

Steg 3

Välj fliken "Allmänt".

Välj alternativt fliken "Innehåll". Fliken Allmänt låter dig ta bort all historik, inklusive surfhistorik, medan fliken Innehåll bara låter dig ta bort autofyllt historik.

Steg 4

Tryck på "Radera" under avsnittet "Browsningshistorik".

Om du använder fliken "Innehåll" väljer du "Inställningar" under "AutoComplete." I Internet Explorer 6 trycker du på "AutoComplete."

Steg 5

Välj objekten du vill ta bort eller tryck på "Ta bort alla."

Tryck på "Radera automatisk kompletteringshistorik" eller rensa bara de objekt du vill ha om du använder fliken Innehållsfliken.