Twitter är en webbaserad social nätverksapplikation som låter dig posta korta uppdateringar i realtid för andra att hålla reda på. Om du inte skyddar dina Twitter-inlägg kan alla som har ett Twitter-konto välja att "följa" dig och vara en del av ditt sociala nätverk. Om du inte vill att någon ska följa dig på Twitter kan du använda blockfunktionen som förhindrar att dina uppdateringar dyker upp på en annans profilsida.

Man med telefonen

Steg 1

Logga in på ditt Twitter-konto.

Steg 2

Välj "Följare" för att hitta den person du vill blockera.

Steg 3

Hitta följaren du vill blockera genom att bläddra igenom din lista med följare.

Steg 4

Klicka på ikonen "Gear" i den personens profil. Välj alternativet för att blockera följaren och bekräfta sedan ditt val.